Spoštovani starši!

Po Sklepu župana Mestne občine Maribor o zagotavljanju nujnega varstva otrok v mariborskih javnih vrtcih in drugih zavodih, ki izvajajo program predšolske vzgoje (181-23/2020-10), bomo v Vrtcu Borisa Pečeta Maribor še naprej delovali v zmanjšanem obsegu ter zagotavljali nujno varstvo za tiste otroke, katerih starši so zaposleni in varstva ne morejo zagotoviti na drug način.

Ob prihodu otroka v vrtec je še vedno potrebno predložiti potrdilo delodajalca, da sta OBA starša zaposlena ter potrdilo o zdravstvenem stanju otroka.

Prosim, da v vrtec pripeljete le zdrave otroke in da dosledno upoštevate vsa higienska priporočila.

V kolikor v naslednjem in vsakem nadaljnjem tednu  potrebujete nujno varstvo, vas vljudno prosim, da le-to sporočite na uradni elektronski naslov vrtca: vrtec.borisapeceta@guest.arnes.si in sicer najkasneje do petka, do 12. ure za naslednji teden.

V sporočilu navedite ime in priimek otroka, ime skupine in enote v katero je vaš otrok vključen ter čas bivanja otroka v vrtcu, da bomo lahko najbolj optimalno organizirali vzgojno-izobraževalni proces. Vljudno prosim, da prisotnost najavite samo tisti starši, kateri boste otroka zagotovo pripeljali.

Nujno varstvo za otroke iz vseh enot bo potekalo na Tomšičevi ulici 32, Maribor od 5. 30 do 16. 30.

Vse dobro in ostanite zdravi!

                                                                                                      Zakonita zastopnica vrtca:

Mateja Bregant, dipl. vzg. predš. otr.

Dostopnost