Dragi otroci, spoštovani starši in cenjeni sodelavci Vrtca Borisa Pečeta!

Čisto zares smo pripluli do konca…do konca še enega šolskega leta, ki se je začelo precej viharno. A vendarle…vsaka nevihta /prične pojenjat, vsak vihar izgubi moč, izza temnih oblakov se ponovno prikrade sonce in takrat je naša plovba mirna, sproščena ter misli bistre in usmerjene proti cilju.

Šolsko leto, ki se zaključuje je bilo zelo podobno viharju in mi smo mu skupaj kljubovali, se ne predali ter ostali povezani. Nevidne medsebojne vezi, ki smo jih stkali so vedno najmočnejše v težkih trenutkih, ki jih v preteklem šolskem letu ni bilo malo. Soočali smo se z novimi, drugačnimi preizkušnjami, v katerih je bilo potrebno predvsem veliko strpnosti, razumevanja, medsebojnega sodelovanja ter empatije.

Skupaj smo dokazali, da vsi zasledujemo isti cilj, to je dobrobit naših najmlajših, tistih, ki bodo nekoč krojili svet in dali smo jim najboljšo popotnico… »nahrbtnike« polne nepozabnih doživetij, prave prijatelje, zvrhano mero znanja in zavest, da le skupaj, z roko v roki ter ljubeznijo do soljudi in narave, zmoremo VSE. Skupaj zmoremo ustvariti lepši in boljši jutri.

Dragi otroci…naj vam bo pot vedno obsijana s soncem in naj vas prijeten vetrič ponese sanjam naproti. Vedno si dovolite sanjati in vedno verjemite vase, kajti sanje se uresničijo. Želim vam čudovita nova doživetja, še posebej vsem tistim, ki boste septembra vstopili v novo »hišo«, imenovano šola. Predvsem pa uživajte sleherni dan, bodite norčavi, veliko se smejte, prisluhnite naravi in vselej ohranite otroke v sebi.

Spoštovani starši…iz srca hvala za zaupanje vaših največjih zakladov, hvala ker ste nam stali ob strani, nas podpirali ter nam dali vedeti, da nas cenite in spoštujete. Hvala, ker ste nam vsakodnevno pomagali uresničevati naše poslanstvo. Želim vam predvsem brezskrbne počitnice z vašimi otroki, naj bodo dolge, pestre ter prežete z dragocenimi trenutki.

Cenjeni sodelavci…noben »kapitan« ne more uspešno krmarit brez »posadke« in vsaka »posadka« mora zasledovati isti cilj. Hvala, ker ste bili najboljša »posadka«, še posebej v najhujših viharjih.

Vi ste tisti, ki ustvarjate »genije«, vi ste tisti, ki vsak dan oblikujete naše bodoče nadobudneže, vi ste tisti, ki jim pomagate graditi temelje za vse kasnejše izzive v življenju. Vi ste tisti, ki jih vsak dan sprejmete v topel objem in vi ste tisti, ki jim boste ostali v najlepšem spominu za vedno.

Hvala vsem in vsakemu posebej, da je pomagal ustvariti vsak dan, poseben dan.

Želim vam lepe, mirne in dolge poletne počitnice, kjer si boste v krogu najdražjih nabrali obilo pozitivne energije ter moči za nove podvige.

Ravnateljica Mateja Bregant

Dostopnost